+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Lyngen – verdens vakreste sted

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Lyngen – verdens vakreste sted

Huset jeg vokste opp i omringes av alpine topper, de står tett og skjuler daler og pass. Vi har dratt til Lyngen for å besøke det som skjuler seg under og mellom toppene. Det var her en livslang kjærlighet ble skapt og som vil vare livet ut. Så fint det er, så instinktivt og nødvendig det er å komme tilbake til de samme rutene jeg gjorde som barn og ungdom. Turene for oss var en måte å være sammen på, tilbringe fridager og ferier på. Å gå på tur begrenset behov for å reise andre steder. For her fantes de utfordringene vi trengte, topper, hellinger og ulendt terreng.

Til tross for mange turer på verdens kontinent, har heller ikke jeg sett noe så vakkert. Sammen med min store kjærlighet – Øyvind, gikk vi mellom fjellene i Lyngen.

Her er en knippe bilder.

Fotograf Øyvind Glendrange og meg!

PS – Jeg fikk testet randonee ski for første gang. Takk til Elektrosport og Roger Samuelsen for superservice!!

  

Facebook Comments