+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

GI LIVET EN OMSTART! – intervju i TARA

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

GI LIVET EN OMSTART! – intervju i TARA

«Går det an å starte livet på nytt midtveis i livet? Nullstille seg og gi det en ny sjanse?» Det er spørsmålene journalist og forfatter Lisbeth Pettersen stiller i spalten Til stede (fast spalte i TARA). I første nummer i 2019 er jeg intervjuet om min OMSTART, prosessen og hva er løsningen. I intervjuet forklarer jeg hva jeg legger i det, og hvorfor er det fra tid til annen er nødvendig å vurdere om fartsretningen er riktig. For er det noe vi alle vet så er det at livet av og til bære galt avgåre eller slår kollbøtte. Livet er ikke er en ferdsel på en firefelts motorvei i stor hastighet. Noe skjer på veien og av og til er det nødvendig å stoppe opp.

I intervjuet forteller jeg om hva som er viktig for å komme i gang og hvordan det oppleves underveis. For mange av oss har et livsmønster som overbelaster systemet som skal gi god helse og livskraft. Vi tærer på energien som skal gi livslyst og glede. Vi blir slitne og noen av blir syk av det. Følelsene  – eller kraftverket – som skal drive oss framover går tom for energi. For å få fart på motoren igjen, er det viktig å vite at det finnes ingen quick fix. Det er ingen lettvinte løsninger til varig endring. Det tar tid.

Men må livet gå i dass før man skjønner at man må videre? Selvsagt ikke, men noen ganger er det åpenbart slik. Det som er sikkert er at høyt tempo i hverdagen ikke alltid gir anledning til å kjenne etter. Derfor er det ikke lett å ta en omstart.

Les hele intervjuet i TARA.

 

Følg Lisbeth i TARA

Les mer om henne på zenlounge.no

Lisbeth er også forfatter av boka: La meg ikke huske, utgitt i 2018