+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Foredrag om STRESS

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Foredrag om STRESS

Denne uka har det vært to foredrag om stress. Fullt hus på Lier Bibliotek og stor stas å møte alle de som hadde tatt turen. En engasjert forsamling og GOD stemning – og fabelaktige folk fra Lier Bibliotek. RETT OG SLETT STOR STAS!

Stresstemaet er noe som alle mer eller mindre berøres av. Vi utfordres hver eneste dag, det går hurramegrundt og grensesetting er ikke lett. Det er så mye som frister og krav og forventinger presser seg på.

Ikke sjeldent hører vi at det er «bare» å: Ta det med ro, senke skuldrene, puste dypt, tell ned fra 100 osv. Ofte er det enkle knep, mat som er stresslindrende og fysiske øvelser som skal få oss på nye spor. Yoga og mindfulness for ned tempoet og gjør godt. Men vi må forstå hvor stresset kommer fra og finne årsaken. Det er det jeg snakker om i mine foredrag – hvordan skape varige endringer.

Nå er det helgen – jeg skal nyte alle de fine møtene jeg har hatt de siste to ukene – foredraget på Oslo Met, i Harstad Revmatikerlag og på Lier Bibliotek. Takk folkens for at dere tar meg så vel i mot!

Nå er det tid for å la tankene fly, lene seg kraftig tilbake og lade.

Ønsker alle en riktig god helg!