+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Hva er utroskap og hvorfor er vi utro?

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Hva er utroskap og hvorfor er vi utro?

I boka OMSTART – forsoning og frigjøring tar jeg opp mange hendelser i livet. Situasjoner og valg som førte meg i gal retning. Men hva var det som skjedde på veien og hvilke mekanismer var det som slo inn? Utroskap er et av utallige mange temaer i boka OMSTART – forsoning og frigjøring. Jeg har alltid undret meg over hvordan kunne jeg inngå i et forhold med løgn, svik, bedrag og sette mine behov til side. Mitt indre navigasjonssystem fungerte ikke. Forfatter og terapeut Astri Hognestad, er min veileder, lærer og terapeut. Jeg har samarbeidet med henne i over tjue år. Sammen med henne navigerer vi inn mot kjernen i hvorfor det ble slik. Utroskap, prestasjonsangst, om å si NEI er noen av temaene i OMSTART. Men lytt til videoen (se vedlegg) hvor Astri Hognestad snakker om utroskap.

Les mer om temaet her: https://heltsykt.no/produkt/omstart/

Teamaet berører uendelig mange. Etter oppslagene har jeg mottatt uendelig mange henvendelser fra folk som sliter. For forestill deg følgende : du skal gjøre et slutt med en du er glad i og du skal erkjenne at den du elsker mest på denne jord, ikke vil prioriter deg. Det er ikke lett. Det er store krefter i sving. Jeg har snakket med Astri Hognestad om dette temaet. Lytt til denne korte snutten hvor hun forklarer hva utroskap er. Videoen er produsert av Terje Leigland.