+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

«OMSTART» i Dagblad Pluss.

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

«OMSTART» i Dagblad Pluss.

I dag er det en stor reportasje om meg i Dagblad pluss. I en samtale med journalist Tommy Halvorsen forteller jeg om hva «Omstart» er for meg, utfordringer jeg stod overfor etter at jeg ble syk og hvordan jeg tok tak i problemene. I reportasjen møter du også fagdirektør ved Folkehelseinstituttet, Kåre Birger Hagen. Som han så riktig sier om oppfølging av dem som sliter med å få i gang livet etter store påkjenninger – oppfølging skal skje i bostedskommunen, ikke på sykehus. På sykehuset fikk jeg all den behandlingen jeg skulle få, men da døra gikk igjen var jeg uendelig usikker. Du møter også min lærer og psykoterapeut Astri Hognestad som jeg har hatt gleden å være hos i over tjue år. Hun sier og jeg har erfart – «sykdom rammer vår identitet». Les hele reportasjen her:

https://www.dagbladet.no/tema/dodsangsten-var-verre-enn-diagnosen/70326043

Takk til Dagbladet og Tommy Halvorsen.

Facebook Comments