+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

I går fikk boka OMSTART føtter!

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

I går fikk boka OMSTART føtter!

I går var det fullt hus på Ingensteds! TAKK til alle dere som valgte å være der for å bli kjent med den nye boka mi: OMSTART.

Etter en strøm med boklanseringer, et hav av fabelaktige flinke forfattere som vil fortelle om et langt og viktig skrivearbeid, var det i går min tur. Selvsagt var jeg spent og naturlig nok er det lov å håpe at teksten ble godt mottatt. Selv om jeg allerede har fått utallige gode tilbakemeldinger, er det alltid spenning før lansering. Men at Ingensteds skulle være full av folk, at det var så mange som hadde hendene i været for å spørre om ting, at jeg skulle selge så mange bøker og at jeg skulle seile ut døra i halvåtte tida full av energi, var i overkant å håpe på. Det var en drøm – og den gikk i oppfyllelse.

Takk til alle dere som har sendt meldinger, hilsen og takk til alle dere som tok kontakt og beklaget at dere ikke kunne komme. Det er så bra.

Ekstra stor takk til Astri Hognestad og Jon Gangdal for å binde det hele sammen og gi temaet et løft. ALLE dere som vist interesse for boka, har gitt viktige bidrag til et spennende tur som jeg har foran meg. Nå starter det – OMSTART har fått føtter.