+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Sommer i P2!

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Sommer i P2!

P1110054

Det er nå 1 år siden jeg var gjest i Sommer i P2. Å få en time på radio til å fortelle om helse og natur, var en opplevelse jeg ikke glemmer. 

Det var helt uvirkelig å motta tekstmeldinger fra folk jeg ikke kjente under programsendingen, som satt på hytta, i båten, i sofaen, på kontoret, i bilen eller i trappa med morgen kaffe og hørte på. Bare for et par uker siden fikk jeg en melding fra en som hadde lyttet enda en gang på programmet. Det er så stort at min fortelling rakk ut til så mange. Det berører!

Egentlig trengte jeg ikke lang tid på å liste opp hva jeg ville snakke om. Heller var det for mye på hjertet og oppgaven ble å snevre inn. For temaet helse, natur, utrygghet og sårbarhet et stort tema som skulle kokes ned til 4500 ord.

Så utrolig morsomt å få være en del av den gjestelista! Så mange hilsener, meldinger, telefoner og enda – et år etterpå – er det folk som tar kontakt om programmet. Er det mulig? Det er så utrolig fint! Tusen takk!

Takk Janne Kjellberg for en spennende utviklingsreise.

Hvis du vil lytte til programmet finner du det her på nett: 

https://radio.nrk.no/serie/sommer-i-p2/MKRV14001717/05-07-2017

P1110059

P1110075

P1110052