KOMMENTARER / 0

P1040888

Da jeg var tretti år, sa jeg at jeg ALDRI skulle farge håret! Jeg gledet meg til å bli grå! Jeg levde i en forestilling om at aldring og grått hår skulle være LETT! Så gråøyd! Jeg har farget håret en god stund.  Folkens – det var i forrige årtusen og mye har skjedd siden trettiårene. På bildene som ble tatt i NRK etter innlesningen til programmet Sommer i P2, ble det krystallklart. Beksvart hår og rynker – NEI TAKK! Jeg skal bli GRÅ! Men jeg ville ikke ta den harde og smertefulle veien å la det gro ut – les: gå med en voksende ettervekst.

Så startet prosessen. Og den kan man ikke gjøre sammen med hvem som helst. Tenk om jeg angret – og hvordan ville det egentlig bli? Kjerstis Salong på Lillehammer ble det soleklare førstevalget. Den 27. september 2017 dura jeg inn døra til Kjersti. Jeg satte meg i stolen klar for avfarging. Ualminnelig spent på resultatet. Der ble jeg sittende i tre – fire timer. Og jeg fikk servert mat!

Så var vi i gang: avfarging og så et forsøkt på å legge på noe lett farge i en overgang. Jeg ble blond og rød om hverandre. Så var jeg veldig spent på hvordan min egen gråfarge kom til å bli. Ville jeg bli lys grå, eller mørk grå? Underveis ble jeg sikker på at jeg i en overgangsfase ville ha sorte striper.

NÅ ER JEG ENDELIG GRÅ!

Tusen takk Kjersti – Hårdronninga av alle! Om du noen gang skulle bestemme deg for å slippe til de grå – anbefales Kjersti azz!

P1110070

Slik var det!

P1040468

Avfarging…. uææææhhhh

P1040495

Blond?

P1040517

Gul?

P1040523

Akk – en lettelse

P1040560

Ikke så verst!!

P1040574

Nå begynner det å hjelpe!

P1040888

Enda en vask!

P1040980

Kjerstis Salong – fabelaktige Kjersti!

P1040981

Ni måneder siden jeg startet!

 

Marit Figenschou

Marit engasjerer og inspirerer med sine foredrag. Hun viser hvordan finne sin indre styrke, og hun oppmuntrer til å ta regi i eget liv. Hennes kombinasjon av faglig forankring, ferske eksempler og selvopplevde historier skaper entusiasme og hun bygger raskt kunnskap og troverdighet hos tilhørerne. 

KONTAKT MARIT

UTDRAG FRA BOKEN

Klar og skarp luft slår imot meg idet jeg drar ned glidelåsen på teltet. Noen flere campinggjester har kommet til i løpet av natten, og grøtete morgenstemmer høres innenfor teltdukene. 

Måsene er stille, og ennå vil det ta et par timer før sola tar tak. En bil blir spyttet ut av tunnelen bare noen hundre meter unna. Himmelen er glassklar, men skal jeg være ærlig, hadde det ikke gjort noe om det var tåke...

Les mer