+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

A-magasinet: Jeg er IKKE den andre kvinnen

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

A-magasinet: Jeg er IKKE den andre kvinnen

Foto: Martin Slottemo Lyngstad

I boka Omstart skriver jeg om mange temaer fra hverdagslivet som er krevende, destruktive og belastende. Men lite visste jeg at det var utroskap som skulle seile opp som DET VIKTIGSTE når jeg ble intervjuet av journalister. 

Takk og pris er jeg IKKE den andre kvinnen lenger. I dag har jeg en kjæreste jeg er stolt av å vise frem, og som er stolt av meg.

Det er mine opplevelser og erfaringer som er interessante – i alle situasjonene – som er beskrevet i boka. Utroskap er svært krevende for de involverte, og jeg har derfor anonymisert hendelsene. For meg har det vært viktig å skrive om og finne ut hvorfor vi handler som vi gjør, hva som er årsaken og hva som skal til for å endre kurs.

Jeg har tenkt mye på om noen av oss er disponert for å bli fanget i destruktive forhold, eller om det kan skje hvem som helst. Jeg tror alle kan bli forelsket i “feil person”, men det er ikke alle som ville valgt å bli i det. Jeg tror det handler om egenverd. Jeg var veldig usikker på meg selv, lett å begeistre, full av håp og redd for å være alene. Jeg tror også det handler om erfaringer og modenhet.

A-magasinet: «Forfatter av boken Omstart – forsoning og frigjøring, der forholdet hun snakker om her omtales. Hun er opptatt av mekanismer som låser oss fast i ubehagelige situasjoner.» I boka kan du lese mer om hvordan jeg klarte å frigjøre meg fra det, og hvordan jeg ga meg selv en real OMSTART.

BESTILL BOKA

Foto: Martin Slottemo Lyngstad

Hele intervjuet finner du hos A-magasinet 28.juni 2019.