+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Til Dovre uten bein!

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Til Dovre uten bein!

Dere som fulgte den første TV – serien ”Ingen Grenser” husker helt sikkert Geir Arne Hageland. Det var han som noen ganger gikk på lange bein, andre ganger korte, han som lo, den lyse luggen med stort smil, positiv, ydmyk, varm og ualminnelig sterk. Han skal jeg være med på tur om et par uker. Dere kan følge oss på blogg og Facebook. Geir Arne er født i 1972 og oppvokst på Dovre. Han har deltatt i Ridderuka og vunnet! Han veileder andre med funksjonshemning, holder motivasjonsforedrag og utvikler utstyr. Han er ualminnelig mye på tur og noen av dere så mulig turen han gjorde sammen med blant annet faren sin i Rondane i 2012. Filmen ble vist på NRKs maratonsending i fjor. Nå er han klar for turen fra Lillehammer til Dovre i kjelke. Han skal pigge seg fram og jeg er så heldig å få følge Geir Arne på deler av turen.

Jeg har kjent han en stund, vi har hatt noen kaffekopper sammen, kastet ideer og utvekslet erfaringer. Han er spennende og han utfordrer. Turene er en markering av friluftslivet, muligheter og han vil vise et usannsynlig flott skiterreng. Han har med seg venner blant andre, faren, veteraner fra i Forsvaret som har tjenestegjort i Afganistan og krigsveteraner . Jeg og Øyvind er dessuten invitert til å være med.

Ruta er omtrent slik:

Dag 1 – 17. mars: Nordseter – Djupslia, 30 km
Dag 2 – 18. mars: Djupslia – Måsåplassen 36 km
Dag 3 – 19. mars: Måsåplassen – Venabu 25 km (her kommer Øyvind og jeg på)
Dag 4 – 20. mars: Venabu – Eldåbu 16 km.
Dag 5 -21 mars: Eldåbu – Mysusæter 23 km
Dag 6 – 22. Mars: Mysusæter – Høvingen 18 km
Dag 7 – 23. Mars: Høvirngen – Korpebue 18 km
Dag 8 – 24. Mars: Korpebue – Fokstugu 19. km
Dag 9 – 25. Mars: Fokstugu – Hjerkinn Fjellstue 22 km
Vi håper på fint vær, skapt føre og opphold. Det skal bli en glede å være med Geir Arne på tur, jeg har mye å lære og det blir garantert mye humor!! Følg oss underveis Bildet er hentet fra Geir Arnes nettside Funkibator.no