+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Snart på tuuuur!

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Snart på tuuuur!

14

Det er stund siden jeg var på langtur. Da mener jeg en tur som varer lengre enn en helg. Men nå er jeg er klar for Svalbard. Den 27. april starter turen til Newtontoppen, Svalbards høyeste fjell. Jeg skal forsere arktisk villmark på dagtid, og krype ned i verdens varmeste sovepose om kvelden.

Dette bildet er fra en tur jeg var med på i 2007.

P1000013

Her ser dere omtrent hvor toppen ligger i forhold til Longyearbyen. Turen er arrangert av Jarle Trå. Les mer om turen på www.jarletraa.no/newtontoppen.

Nå er det tid for å pakke og da ser det slik ut hjemme hos meg. I boka Til Sydpolen Ingen bragd kaller jeg det pakkehelvete. Det er så mye man må huske på. Spesielt det som IKKE står på pakkelista fra arrangørene. P1000012

Jeg er blitt eldre og dette avspeiles. Medisiner, øyedråper og briller. Bh og truser er selvsagt. Men tannpirkere og våtservietter er livsviktig! Gleder meg til å dele Svalbard opplevelsen med deg.