+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Episode 8 | Hvordan reagerer kroppen på stress?

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

De siste årene har jeg jobbet med ulike temaer som mestring, stress, prestasjonsangst – for å nevne noe. Jeg har vært nysgjerrig og forsøkt å forstå hva styrer oss i hverdagen, hvorfor navigerer vi livet slik vi gjør, hva styrer beslutninger og valg? Jeg undrer seg over hva stress gjør med kroppen, hvor kommer stresset fra og hva vi kan gjøre for å redusere det? Jeg byr på mine erfaringer fra et stressende liv og hvordan regulere styrkeforholdet mellom hvile, jobb og aktivitet. Jeg håper du finner noe som du synes er spennende, at du blir nysgjerrig og mest av alt at du har et spørsmål – enten til deg selv eller til en du kjenner. 

Her er en samtale med kiropraktor Jakob Lothe.