KOMMENTARER / 0

IMG_2051

So much to do, so little time

De siste ukene har det vært mangfoldige timer foran skjermen med skriving av manus og iherdige forsøk på å konstruere setninger og avsnitt. Derfor har det vært litt mindre aktivitet her på bloggen. Men fremover får jeg forhåpentligvis mer tid til å være på nett.

So much to see

Men jeg skal ikke glemme at de siste ukene også har inneholdt store naturopplevelser. Jeg liker vinter og snø. Men vår og snø – det er det mest optimale! Å kunne spenne på seg ski og stabbe avgårde uten å fryse. Å kunne sette seg ned, brette opp armene og myse mot sola og kjenne på varmen. Å gå sakte og nyte. Folkens, ingenting slår akkurat denne tida. Å kunne gå på ski, sykle og padle. Alt på samme tid. Love it!

IMG_2050

L1010917

Marit Figenschou

Marit engasjerer og inspirerer med sine foredrag. Hun viser hvordan finne sin indre styrke, og hun oppmuntrer til å ta regi i eget liv. Hennes kombinasjon av faglig forankring, ferske eksempler og selvopplevde historier skaper entusiasme og hun bygger raskt kunnskap og troverdighet hos tilhørerne. 

KONTAKT MARIT

UTDRAG FRA BOKEN

Klar og skarp luft slår imot meg idet jeg drar ned glidelåsen på teltet. Noen flere campinggjester har kommet til i løpet av natten, og grøtete morgenstemmer høres innenfor teltdukene. 

Måsene er stille, og ennå vil det ta et par timer før sola tar tak. En bil blir spyttet ut av tunnelen bare noen hundre meter unna. Himmelen er glassklar, men skal jeg være ærlig, hadde det ikke gjort noe om det var tåke...

Les mer