+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Ta grep om stresset – på nett!

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Ta grep om stresset – på nett!

Kjenner du på plikt og stort forventningspress? Er det slik at kravene overstiger det du evner å gjennomføre? Det er stress. Stress er krevende, du blir sliten og noen blir syke av det. For stress er som en strikk som strekkes og strekkes og strekkes, og til slutt ryker den. Om den ikke ryker, blir elastisiteten borte og det er vanskelig å kjenne etter hvor grensene går. Har du lengsel etter å legge om kursen og ivrer etter mer tid til det du har lyst til? Det er mulig å få til. For å få bukt med stress, må vi undersøke hvor det kommer fra og trene på å redusere det. Vi må bli bevisst hva det er, slik at vi kan ta gode valg og beslutninger. 

Kurs om stress på nett nå

Nå ligger kurset på nettet – for deg som synes at stress er ualminnelig krevende eller utmattende, som er lei av quick fix og vil ha varig endring og for dem som møter mange stressede personer på jobb eller i privatlivet.  

Kurset har fem leksjoner, alle med instruktive videoer på mellom sju og elleve minutter og oppgaver som du kan jobbe med mellom hver video. Dette kurset gir deg et godt utgangspunkt for å stake ut en ny kurs. 

Se video og lese mer her: https://heltsykt.no/kurs/