+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Jeg ble sletta!

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Jeg ble sletta!

Siden søndag har mye tid og ressurser gått med til å få nettsiden heltsykt.no opp og stå. Fra det sekund vi oppdaget at siden var slettet, startet arbeide med å endre alle passord, innlogging og å legge opp siden på nytt. Jeg har backup og i løpet av søndag kveld var det meste på plass. Det kan jeg takke Audun Sæther og doghouse.no i Trondheim for. STRÅLENDE imponerende innsats. Takk!

Heltsykt.no har jeg hatt i over ti år og har vært en del av meg og min identitet. En underlig og nummen følelse å oppleve at den var borte. En følelse av at jeg hadde fått sparken! Heltsykt.no er en nettside for å formidle og dele korte tekster, men også tekster, podkaster, nettkurs, kortfilmer, to bøker og foredrag. Nettsiden heltsykt.no har ingen hemmeligheter og det er ingenting å stjele. Tvert om – alt jeg gjør ønsker jeg skal nå ut til dem som kan finne nytte i det jeg gjør.

Jeg har skrevet i over ti år og opplevd lite hets og fått lite juling. Bare noen få ganger får også jeg «så hatten passer». Det er en del av det å delta og ytre seg og det er verdt det. Når vi brenner for en sak, har vi anledning til å si fra. De som slettet nettsiden min, hadde ikke motiv å ramme meg og min ytring. De var ikke uenig i det jeg legger ut. Da hadde de rammet meg i sosiale medier. De la nemlig igjen en melding, en frustrasjon over at jeg bruker doghouse.no. Dette mennesket er dypt fortvilet, oppgitt og forbannet. Dette mennesket fant ingen annen utvei. Dette mennesket trenger hjelp. Hva har jeg lært? Alle kan rammes. Er frustrasjonen og fortvilelsen stor nok kan det meste skje. Er du rasende nok, kan de gå det ut over helt uskyldige. Det er store krefter i sving. Jeg vil aldri finne ut hvem som gjorde det og det er helt greit!

Takk til alle dere for overveldende og overraskende hilsen. NYDELIGE – rett og slett! Og DOGHOUSE.NO – og Audun Sæther som veileder meg varsomt gjennom WordPress og leverer presist!