+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

OMSTART – nytt foredrag

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

OMSTART – nytt foredrag

 

Ny bok, nytt foredrag. Nye tanker langs nye akser og langt mer personlig. Stikkord: prestasjonsangst, trening av psyken, hvordan grense opp livet, forventningspress, om å bli likt, si NEI, bryte mønstre – er noe av det som skal med. Men viktigst av alt – hvordan komme seg videre. Nytt foredrag utvikles og bygges opp sammen med Bendik Østbye Johannessen – skuespiller, trener og coach. Han har gitt tips og råd på alleforedrag jeg har holdt – og det er ikke få.

Bendik kommer syklende fra sin kant og jeg fra min. Vi er begge varm i høstsola. Etter en slurk kaffe og litt vann er vi i gang. Det svinger, han har mye humor og energi, vi ler og ideene flyter.

Det finnes nok av folk som er opptatt av temaer, men det er ikke nok. Du må få de som hører på deg til å oppleve at dette er viktig for dem. Det handler om å bygge bruer, skape forbindelser mellom deg og publikum og det du skal fortelle om.

Ikke sjeldent har jeg beundret morsomme og underholdende foredragsholder. Jeg vil så gjerne bli så god!

Du skal alltid være mest opptatt av publikum enn deg selv. Hvis du klarer å være mest opptatt av publikum enn deg selv, merker folk det. Underholdere eller morsomme folk er inspirerende, men spørsmålet er alltid – hva kan vi bruke det til?

I dag har vi diskutert vinklinger, bygget overganger mellom temaer og flyttet på dem. Nå er det hjem å fin tjune og å trene foran speilet, terpe og kjenne om innholdet sitter. Mye trening ligger foran meg, men hvor mye:

– Noen har sterkere behov for kontroll over situasjonen, mens andre har det enklere for å hoppe i det og gi litt fan. Ofte når du tar ting på sparket blir det bedre.

OMSTART er igang – snart klar!

Men uten Bendik ingen suksess!! Thank you!!