+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

OMSTART – nå som Foredrag

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

OMSTART – nå som Foredrag

 

Det tar tid å lage en muntlig fortelling om Omstart. Det tar tid å visualisere og forklare mekanismene som leder til utbrenthet og slitenhet. Omstart handler ikke om meg. Den handler om mekanismer som utløser handlinger.

Foredraget handler om kraftverket som sitter mellom ørene – hvordan bli bevisst våre valg. Jeg byr på min skittentøyskurv – om forstrekning i form av å bli likt, være vellykket, være best, være tynn og aldri si nei! Og utroskap! Jeg har brukt mye tid på å lage en times foredrag basert på boka og nå har den muntlige fortellingen fått føtter.

Mitt mål med foredragene er at folk skal gå ut med flere spørsmål enn de hadde når det kom. Jeg vil at de skal bli nysgjerrige, se sammenhenger og forstå mer. For jeg har ikke dine svar – svarene ligger i oss selv.

Tirsdag for snart en uke siden møtte jeg utrolig flotte og erfarne folk. På lørdag var det stinn brakke i Kreftforeningen. Over hundre mennesker, unge og eldre – alle med MYE livserfaring. Og som en sa: ANBEFALER PÅ DET STERKESTE DENNE DAMA HER OG FOREDRAGET OMSTART!!!

Det er så stas og jeg gleder meg over møtene med så mye bra folk!