+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Nå er boken OMSTART her!

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Nå er boken OMSTART her!

Juhhuuuuu! Er det rart eller? Tenk å endelig holde min egen bok i hånden, ta på den, stryke den og kjenne lukten av papir. Den er så fin og så god å holde i hendene. Den har så fine farger og jeg er så stolt!

Jeg bestilte et antall bøker som jeg ville ha hjemme, som jeg kan tilby på bloggen og på foredrag. Da budbilen kom, meldte det seg en nummen følelse. Skjelvende tok jeg i mot eskene og åpnet den første av dem. Det er rart. Det er sju år siden boka «Til Sydpolen. Ingen bragd», kom inn døra. Den følelsen det er å holde boken sin for første gang venner man seg aldri til. Men nå, folkens – nå er boken her og den er klar for verden. Boken har fått føtter! Se!!!

BESTILL BOKA