KOMMENTARER / 0

IMG_1086

Det er i midten av mai. Snøen ligger fortsatt i renner og det er mye av sorten på fjellet. I fjor på denne tida gikk tråkkemaskinen.

Jeg har gått ualminnelig mye på ski denne sesongen og vært mye på tur denne vinteren. I snart seks måneder har jeg tassa rundt på ski. Blir vi aldri lei? Ja, jeg er faktisk ganske lei snø. Mer lei enn noen gang! Fordi vinteren har vært kaldere enn vanlig, og det har vært ualminnelig mye av det hvite gullet. På denne tida går turene i ualminnelig sakte tempo og jeg tar meg i det. Stilen grenser mot passgang.

Det er fint! Det er varmt og det er en årstid med alt. Med sommerdekk på sykkelen, kajakken og ski. Alt på samme tid.

Slik kan også dagen feires.

P1140231 P1020330 P1020331 P1020335 P1020336

 

Marit Figenschou

Marit engasjerer og inspirerer med sine foredrag. Hun viser hvordan finne sin indre styrke, og hun oppmuntrer til å ta regi i eget liv. Hennes kombinasjon av faglig forankring, ferske eksempler og selvopplevde historier skaper entusiasme og hun bygger raskt kunnskap og troverdighet hos tilhørerne. 

KONTAKT MARIT

UTDRAG FRA BOKEN

Klar og skarp luft slår imot meg idet jeg drar ned glidelåsen på teltet. Noen flere campinggjester har kommet til i løpet av natten, og grøtete morgenstemmer høres innenfor teltdukene. 

Måsene er stille, og ennå vil det ta et par timer før sola tar tak. En bil blir spyttet ut av tunnelen bare noen hundre meter unna. Himmelen er glassklar, men skal jeg være ærlig, hadde det ikke gjort noe om det var tåke...

Les mer