+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Hva vil jeg oppnå med boka Omstart?

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Hva vil jeg oppnå med boka Omstart?

Når man har sittet og gnukket og vridd på en tekst i fem år – så er det lov å ha håp og noen tanker om hvilken retning man vil at boka skal ta.

Aller først vil jeg si at jeg på langt nær er perfekt eller har alle svarene, men jeg har lett mye etter svar – og i boka formidler jeg noe av det jeg har kommet frem til. Det som er viktig når du leser boka, er ikke om personene er sanne, om det skjedde akkurat da, eller om det var akkurat slik ordene falt. Det som er viktig er mekanismene som oppstår, og hva de setter i gang. Mange av oss sliter, og mange av oss trenger hjelp. Men ikke alle. Har du en klok og trygg voksenperson rundt deg, kan det være en god start! Ikke alle trenger å gå til psykolog, men noen av oss har glede av det.

Det som vil glede meg mest med boka er:

  • Om folk vil si – «dette er interessant, dette vil jeg se nærmere på»
  • Om leseren finne en ting i boka de liker, vil jeg bli henrykt
  • Om leseren stiller et spørsmål til seg selv eller en venn, er målet nådd
  • Om boka kan skape nysgjerrighet om eget liv, er mye gjort
  • Om boka kan bli betraktet som et innspill i helsedebatten, er det full treff

Jeg håper du har lyst å lese!

BESTILL BOKA

Har du spørsmål – ta kontakt. Jeg svarer!