+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Foredrag på OsloMet i dag

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Foredrag på OsloMet i dag

Juuuhuuu! Foredrag på OsloMet i dag. Studentene skal om kort tid ut som fysioterapeuter. Det er slike møter som gjør meg glad og optimistisk. De er nysgjerrig, stiller spørsmål, lytter og noterer. Det er nemlig det som skal til – være engasjert, undrende og nysgjerrig på hele mennesket og hva som former oss. Reflektere over hvorfor blir vi så syke og hvorfor havner vi i uføre? Hva var det som gjorde at livet pakket seg sammen og det knuter som ikke var mulig å få opp? I dag har jeg snakket om de lange linjene mellom barndom, oppvekst og voksen alder, hvorfor blir vi så stresset og hva gjør stress med oss. Jeg er så lykkelig for at jeg blir invitert til OsloMet hver januar. Det gir optimisme å kjenne den sterke energien hos framtidens helsearbeidere. Dette er folka som snart skal ut i felt. De skal møte sånne som meg og de kan gjøre vendepunkter i manges liv. Jeg tror på dem! LYKKETREFF!

Takk til lærer Anne Cathrine Mork Wik!

Takk OsloMet

Takk til Bendik Østby Johannessen for coaching i forkant!! Det funka!