+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Jeg heier på Norsk Kennel klub!

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Jeg heier på Norsk Kennel klub!

P1020174

Jeg har vokst opp med engelsk setter og har i voksen alder hatt en forster. Jeg husker stamtavla til engelsksetteren, championatene og om varheten overfor han som ble prentet inn i oss unger. Forsteren var ikke dårligere og klarte seg godt i konkurranser på ski. Ikke visste jeg den gangen at jeg mange år senere skulle møte Norsk Kennel klub igjen. I forrige uke holdt  jeg foredrag for den kunnskapsrike forsamlingen. Administrerende direktør, Trine Hage begeistret, latteren satt løst, det var humor og mye energi. Innleggene, var spennende og interessante og jeg tenkte mitt der jeg satt på bakerste benk. For også hunder sliter med helsa. Noen blir overvektige og andre er utsatt for skjønnhetsidealer. Da lurer jeg på hvor mye overføring er det vi driver med. Men heldigvis har vi Norsk Kennel klub som har kompetanse og som kan gi råd. Der sitter folka som har kunnskap og erfaring på feltet. Takk for den fine genseren og flotte boka! Jeg heier på NKK!!

Les artikkel i NRK: http://www.nrk.no/ostlandssendingen/xl/et-hundeliv-med-store-smerter-1.12879902