+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Foredrag – ingen quick fix!

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Foredrag – ingen quick fix!

Jeg er veldig heldig som blir invitert til å holde foredrag. Det gir meg påfyll og inspirasjon. Møter med mennesker gir boost og energi, motivasjon og framtidstro.

Jeg treffer folk i alle aldre. Folk som jobber, er uføre, sykemeldte og baler med hverdagene som alle andre. De tar meg vel i mot, jeg møter vennlige blikk, de deler fra sine liv og jeg fra mitt. Vi har det unike til felles – hverdagene og livet selv.

Når jeg får forespørsler, legger datoen seg inn i hjernen og tankene begynner å jobbe: Hva kan jeg gi dem og hva kan jeg bidra med? Jeg avklarer det ALLTID med oppdragsgiver hvem deltagerne er – alder, kjønn, hvor mange, hva betyr mest for dem og hva er de opptatt av? Selvsagt kan man aldri vite det helt, men noen antagelser har man.

Det er ikke slik at “snart må dette gå på autopilot”. Det er ikke slik at jeg pakker sekken, møter opp til et foredrag drar for å gjenta det samme jeg gjorde for en uke siden. For i salen sitter det nye mennesker, de har andre erfaringer og andre behov. De er i en annen livsfase enn de jeg traff i forrige uke. Innholdet må tunes og spesialtilpasses. Hver setning vurderes for å treffe best mulig.

Alltid er det et spenningsmoment – klarer jeg å oppnå kontakt? Møtes vi når det gjelder budskapet?

Det aller første jeg gjør er å kontakte supercoach Bendik Østbye Johannessen. Sammen finner vi porten inn, han stiller spørsmål og vi øver – sammen. Neste skritt er å øve, øve, øve videre. Trene ekstra på de tre første setningene, si dem om og om igjen.

Når dagen kommer, er jeg selvsagt spent. Eller det kan jeg være flere dager i forveien. Jeg varmer opp, drikker MYE vann og SÅ – er det finale – de tre første setningene – og så videre!

Jeg elsker det!