+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Foredrag for helter

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Foredrag for helter

Jordmor_baby_pixabay

Torsdag 21. September holder jeg foredrag for en av verdens viktigste yrkesgrupper – nemlig de som bidrar til at barn kommer trygt og sikkert til verden.

En yrkesgruppe med et uendelig stort ansvar i en tid hvor vi stadig leser om kostnadskutt og nedleggelser av fødestuer. Er det noen jeg har respekt for – så er det jordmødre. Som meg er de opptatt av kvinnehelse. Det blir et stort øyeblikk for meg, og jeg gleder meg.

– Men hva kan jeg bidra med – jeg som ikke har født et eneste barn? Ved ettertanke tror jeg vi kan ha mye til felles. Både hva gjelder sårbarhet og det å kunne takle hverdagens små og store øyeblikk. Jeg har forberedt meg, og snart entrer jeg scenen på Farris Bad i Larvik på Jordmødrenes Generalforsamling.

IMG_1793