FOREDRAG

HELTSYKT - ET ANNERLEDES INSPIRASJONSFOREDRAG

Jeg deler min personlige reise; sorg, sinne, innsikt og enorm glede. Jeg er ydmykt takknemlig over at de fantastiske menneskene jeg møter finner relevans i mine foredrag som berører og inspirer dem til å ta egne, nye valg.

Marit Figenschou jaget stadig nye karrieretopper 

Avhengig av ytre bekreftelse og anerkjennelse fra andre tok hun på seg stadig mer ansvar og flere prosjekter. Det var ikke tid til annet enn jobb og trening. Fra bunn til topp Så en dag sa det pang! Kreftdiagnose. Leddgikt. Osteoporose. Artrose. Sjøgrens Syndrom. Fibromyalgi. Marit fikk - på godt og vondt - et uventet møte med seg selv. Helt sykt. Hele livet måtte realitetsbehandles og redefineres. 

Startkabler lokaliseres og tennes. Nye mål. Ny mening. Både på tross av og på grunn av motgang har Marit besteget mange av de høyeste fjelltoppene i verden og gått til Sydpolen. Den største utfordringen har helt klart vært den mentale reisen. En reise som har resultert i boken: Til Sydpolen Ingen bragd

Herlig motiverende Energibunten Marit engasjerer og inspirerer med sine foredrag. Hun viser hvordan man finner sin indre styrke, og hvordan man kan ta regi i eget liv. Hun gir mot og inspirasjon og viser at enhver endring er mulig. På en lettfattelig måte synliggjør hun hvordan våre tankemønstre og ubevisste reaksjoner påvirker hva vi føler, hva vi gjør og hva vi oppnår - og hva vi kan gjøre for å endre det.

Skreddersydde foredrag og workshops 

Med fokus på å finne sine egne mentale startkabler har hun imponert og fascinert sitt publikum over hele landet. Hun deler egne refleksjoner rundt mot, sårbarhet og troverdighet. Marit skreddersyr hvert foredrag med konkrete eksempler for å tilføre tilhørerne sine det som er mest relevant for akkurat dem. Marit har bred erfaring med å snakke for bedrifter, statlige etater, departementer, organisasjoner, pasientgrupper, helsepersonell, og utdannelsesinstitusjoner. Book et foredrag med Marit Figenschou i dag.

Innhold foredrag: 

- Snu nedtur til opptur
​​- Ta seg tid til å kjenne etter hva som betyr noe
​- Identifisere egne startkabler
​- Finne sin egen styrke, sette seg nye mål – og realisere dem
​- Våge litt mer
​- Hvordan psykisk og fysisk helse henger sammen
- Finne sin egen topp
- ​Realisere eget potensial

BOOK ET FOREDRAG MED MARIT FIGENSCHOU I DAG