+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

For mye støy!

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

For mye støy!

Noen ganger er støy rett og slett for slitsomt og krevende – jeg må vekk!

Det hjelper å ta en tur i skogen, i en park, slå av radioen og TV og ikke minst slå av mobiltelefonen. Eller som jeg må av og til – jeg må vekk! Da kan det være fint å pakke sekken og komme seg ut. Ikke sjeldent hører jeg at det kan ha med alder å gjøre – at vi blir mer sensitive. Det kan nok være sant. Men kanskje ikke sannheten er så enkel. Er vi mer følsomme fordi vi som voksne er mer bevisst på hva som gjør oss godt og hva som ikke er bra?

Nylig leste jeg spalten til Lisbeth Pettersen i TARA. Hun skriver om når livet blir for støyende.  Hun skriver om meditasjon og viktigheten av å roe tankene.

Her er linken til TARA >>

Og til Lisbeth Pettersen sin webside: ZenLounge.no >>