+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Et must!

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Et must!

Jeg måtte bli gammal før jeg innså at DETTE må jeg bare ha! Om jeg skal si det sjøl – av og til har man flaks og det går bra. I dag vet vi nok til å ta til vett. I dag finnes det utstyr som man rett og slått bre må ha! Omsider kom også jeg til butikken og fikk tak i en skredsøker. Det er en lettelse å endelig ta til vett! For det er ikke greit å være uten. Det er ikke alltid slik at man er heldig og kan låne en og det er hellet ikke alltid at snøen ligger slik den alltid har gjort. Men nå – nå – har jeg min egen! En ideell følgesvenn for turer i fjellet. I helgen har vi valsa rundt i snø – på flatmark – gravd den ned i snøen, spora den opp og jaggu – det funka!
Når er skredsøker også en del av de nye fjellvettreglene: Nr 5 Ta med nødvendig utstyr for å kunne hjelpe deg selv og andre – og underpunkt: Bruk alltid sender/mottager, og ha med søkestang og spade dersom du skal ferdes i skredutsatt terreng.
Jeg er KLAR!!
Her noen tekniske spesifikasjoner (som jeg egentlig ikke er så opptatt av, men sikkert greit)
Den søker 60 m sirkulær rekkevidde, har merke- og scanne-funksjoner for flere begravde. Laget med Bluetooth tilkoblingsmuligheter, som lar deg tilpasse innstillinger, oppdatere software, og optimalisere batteriet fra smartelefonen din. Det gjøres via Pieps’ mobilapp. Solid hus med gummierte gripepunkter. Byr også på 60 meter søkestripebredde selvsjekkefunksjon. En skredsøker som bør oppfylle kriteriene til selv den mest kravstore bruker. Vekt – 230 g.
Det var reklamen – altså Black Diamond skredsøker!