+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

En gjev attest – OMSTART!

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

En gjev attest – OMSTART!

Det aller største ved å utgi en bok er å lese tilbakemeldinger. Det har det vært utallige av, og jeg lover – ALLE er lagret på et fint sted. Når det butter i svingene, går jeg til fila med alt det fine som leserne har skrevet om boka.

For meg er det aller viktigste at teksten berører og at det gir mening for dem som leser. Men også at det rent språklig fungerer. Det er den største utfordringen ved å skrive. Det er også min drivkraft – hvordan utvikle meg selv. Når selveste Nils Magne Knutsen – hør: professor emeritus i nordisk litteraturvitenskap ved universitetet i Tromsø – sendte meg denne meldingen, er det lov å være stolt! VELDIG STOLT!

Folkens les: 

Det er selvsagt imponerende å bestige høye fjell og å gå til Sydpolen, men enda mer imponerende er det å skrive en god tekst! Det er noe magisk med språk, noe magisk med evnen til å sette ord på det som fortoner seg som kaotisk, trekke linjer gjennom det, løfte fram konturene i det og gjennomlyse det slik jeg opplever at du gjennomlyser dine erfaringer. Storartet å oppleve ei slik bok.

Tusen, tusen takk!

BESTILL BOKA