+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Eget forlag – HELSYKT greit!

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Eget forlag – HELSYKT greit!

Jeg gledet og gruet meg på en gang. Jeg lanserte boken min OMSTART på eget forlag (HeltSykt Forlag) – i ei tid der ALLE de store forlagene kom ut med nye bøker på markedet. Det var boklanseringer nesten hver dag, det var mange gode bøker og så mange flinke forfattere. Så – ville det komme noen på min lansering og høre nærmere om boka mi? Hadde jeg bestilt for stort lokale, og hvordan ville boka bli møtt?

Den 24. september – for et år siden – strømmet det på med folk og det ble fullt hus!

Takk til alle som har sendt meg tilbakemeldinger gjennom dette året. Jeg har mottatt over hundre personlige meldinger, e-poster og sms. De fleste er fra folk jeg ikke kjenner, fra menn og kvinner, unge og eldre. Det er uendelig fint at så mange har valgt å ta kontakt og dele sine opplevelser. Men det har også kommet mange tilbakemeldinger fra det litterære miljøet. Sjekk denne tilbakemeldingen fra Nils Magne Knutsen, professor i språk og litteratur ved det Arktiske Universitet i Tromsø:

Det er selvsagt imponerende å bestige høye fjell og å gå til Sydpolen, men enda mer imponerende er det å skrive en god tekst! Det er noe magisk med språk, noe magisk med evnen til å sette ord på det som fortoner seg som kaotisk, trekke linjer gjennom det, løfte fram konturene i det og gjennomlyse det slik jeg opplever at du gjennomlyser dine erfaringer. Storartet å oppleve ei slik bok.

Forfatter og fjellklatrer Jon Gangdal skriver:

Boken Omstart er for alle som vil finne et mer solid fotfeste i livet – uten å bli lurt av lettvinte quick fix-oppskrifter. Marit Figenschou skriver om livet slik det faktisk er.

Forfatter og jounalist Marta Breen skriver:

Omstart er veldig tilgjengelig, velskrevet og imøtekommende på alle måter.

Fra leserne:

Dette er en fantastisk tekst, så kjent og så viktig for så mange. Hærreminhatt for en opplevelse det har vært å lese boka di!

Jeg smiler gjennom tårer….. Takk Marit for en vakker, men sårbar gave du gir oss lesere i «Omstart»! Du deler med deg så uendelig mye av livets skjørhet. Med varme, undring, frustrasjon, smerte og livets råhet, velger du å invitere oss med på din «reise» fra barndommens undring , erfaringer og savn til gjennom livet.  Du er en forfatter som aldri må slutte å skrive!😁🌸🌺🌸

Jeg vil bare si tusen, tusen takk for boka di. Jeg slukte hvert eneste ord og kjente meg sååå igjen i så mye Jeg har hele tiden trodd at jeg har vært ganske alene med slike tanker og har følt på at det er meg det er noe galt med. Takk for at jeg ikke føler meg så alene om å føle seg liten og redd, akk for din brutale ærlighet og ikke minst motet det krever å blottlegge seg slik.  

Den beste boka jeg har lest og en etterlengtet gave.

Så folkens – eget forlag er virkelig HELTSYKT greit! Tusen takk!