+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Drømmer er psykens fordøyelsessystem. De gir signaler om hva du tåler og ikke tåler og de snakker sant!

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

Drømmer er psykens fordøyelsessystem. De gir signaler om hva du tåler og ikke tåler og de snakker sant!

Drømmer du om natta? Hvis du gjør det, er det en god idé å skrive drømmene ned i en liten bok. Er det noen drømmer som går igjen, kan man undres på hvorfor – hva er det de vil fortelle? I boka OMSTART blir leseren med inn i terapirommet. Her deler jeg mine drømmer. Over tjue år i terapi hos forfatter og psykoterapeut Astri Hognestad, har jeg lært om informasjon drømmer bringer med seg og hva de betyr for meg. Jeg bruker drømmene som beslutningsgrunnlag, jeg blir kjent med nye sider av meg selv, ser mulighetene jeg har, blir bevisst veivalgene jeg tar og hvilken retning som er best for meg. Er jeg usikker på en sak, lytter jeg stort sett til signaler fra drømmene. Det hender at jeg ikke vil høre det de sier, jeg har rett og slett ikke lyst å lytte til signalene de gir og jeg handler på tvers av dem. Det er en dårlig ide og blir oftest et dårlig utfall. For drømmer snakker sant. Som Astri så fint sier i boka OMSTART: “Drømmer er et eget språk, og vi må bli kjent med språket. Du kan også se på drømmer som psykens fordøyelsessystem, noe som gir signaler om hva man tåler og ikke tåler”. 

Denne kan bestilles i nettbutikken: https://heltsykt.no/mine-boker/

Det er lett å bli fascinert av Astris tekster i min bok og ikke minst i alle tekstene om drømmer i bøkene hun har skrevet. For Astri kan språket – og drømmespråket. Hun har skrevet mye om det i sine bøker. I denne videoen forteller hun om nettopp det! Det er supert om du lytter og gjerne del videoen med dine venner. Les mer om Astri og bøkene hun har skrevet: http://astrihognestad.no.

Facebook Comments