+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

De aller beste turene!

Inspirasjon til bedre fysisk- og psykisk helse

De aller beste turene!

Nylig fikk jeg denne fabelaktige boka av min beste venn. En bok om turer i min egen by, i mitt eget nærområde og alle er lett tilgjengelig.

En slik bok er viktig for alle byer og alle steder. For dem som ikke daglig jager rundt på sykkel eller ski, kan en tur i nærområdet være en god start. For hør: på side 15. er det forslag om tur EKEBERGÅSEN. Her finner du ruter, kart, en kort fortelling om området, hvordan du kommer deg dit, distanse og mye mer. Men hør – til slutt står det:

HVORFOR? (les skal du dra til EKEBERGÅSEN) – Munch ble inspirert, da blir du også det!

Så ta med en venn og utforsk nærmiljøet, enten på sykkel eller ta beina fatt! Tusen takk Torunn Veirød for superduper bok!

Hanna Norberg har laget boka. På Kagge Forlag sine sider står det følgende om boka:

Denne boka inneholder 55 inspirerende forslag til konkrete turer på kryss og tvers i Oslo. Her er korte og lange turer, noen med utsikt, noen langs en elv, gjennom en park, på sti og grusvei, i marka, ved sjøen, rundt et badevann. Både østkanten, vestkanten og sentrum er med, og her er tips for den arkitekturinteresserte, for barnefamilien og for den sultne. Ta T-banen og gå av et sted du aldri har stoppet før, eller gå en omvei gjennom et ukjent smug i sentrum. Boka lar deg garantert oppdage nye perler. Hvert turforslag har kart med avmerket rute samt beskrivelse av hvor krevende eller lett turen er. Boka er rikt illustrert med foto av
Charlotte Wiig.

Boka passer både for deg som er på besøk en helg, for innflytteren og for deg som har bodd i Oslo hele ditt liv, men som fortsatt er nysgjerrig på å utforske nye steder. Her er #oslove for alle!