+47 951 79 576
marit@heltsykt.no

Omstart: Ta grep om stresset

Eller logg inn for å få tilgang til dine kjøpte kurs

Kjenner du på plikt og stort forventningspress? Er det slik at kravene overstiger det du evner å gjennomføre? Det er stress.

Stress er krevende, du blir sliten og noen blir syke av det. For stress er som en strikk som strekkes og strekkes og strekkes, og til slutt ryker den. Om den ikke ryker, blir elastisiteten borte og det er vanskelig å kjenne etter hvor grensene går. Har du lengsel etter å legge om kursen og ivrer etter mer tid til det du har lyst til?

Det er mulig å få til. For å få bukt med stress, må vi undersøke hvor det kommer fra og trene på å redusere det. Vi må bli bevisst hva det er, slik at vi kan ta gode valg og beslutninger. 

Dette skal vi jobbe med i nettkurset:

 • Hva du trenger for å komme i gang. Hvordan lytte; til deg selv og til andre – og hvem kan lytte og støtte deg underveis? 
 • Hvorfor tar du valgene og beslutningene du gjør, hva er dine mønster, vaner eller drivere, og hvordan dempe intensiteten på dem?
 • Hva er mulig å endre og hva er fånyttes å bruke energi på å endre?
 • Hvordan trene på å sette grenser, hvilke hindringer vil oppstå og hvordan forsere dem?
 • Vi avslutter med hvordan du skal videreføre det du har lært. For tilbakefall kommer, men nå vil du kjenne igjen det som kommer, du er bevisst på hva som skjer og du kan gjøre noe med det. 

Dette lærer du:

 • å legge merke til hva som skjer før det blir før mye
 • hvor stresset kommer fra og hvordan du kan ta regi på det som driver deg
 • å bli tryggere på egne valg og beslutninger

Nettkurset passer for:

 • Deg som synes at stress er ualminnelig krevende eller utmattende 
 • Deg som er lei av quick fix og vil ha varig endring
 • Deg som møter mange stressede personer på jobb eller i privatlivet 

Slik arbeider vi:
Kurset har fem leksjoner, alle med instruktive videoer og oppgaver som du kan jobbe med mellom hver video. Dette kurset gir deg et godt utgangspunkt for å stake ut en ny kurs.

Antall leksjoner
Dette kurset har fem leksjoner

Pris
Kurset koster kr 2900,-
Egne priser for grupper og bedrifter. Ta kontakt med marit@heltsykt.no


Leksjoner

Leksjon 2

Author: Marit FigenschouComplexity: Standard

Hvorfor tar jeg valg og beslutninger slik jeg gjør? Når vi stresser skjer går det meste på autopilot – vi gjør ting uten å tenke over hva vi gjør og…

Leksjon 3

Author: Marit FigenschouComplexity: Standard

Hva er mulig å endre og hva er fånyttes å bruke tid på? Nye bekjentskaper kan utfordre og være krevende, en ny sjef eller nye oppgaver som setter oss på…

Leksjon 4

Author: Marit FigenschouComplexity: Standard

Hvordan si NEI – uten å få dårlig samvittighet? Ofte hører vi at det bare er å si nei. Men så lett er det ikke. Hadde det vært så enkelt…

Leksjon 5

Author: Marit FigenschouComplexity: Standard

Din omstart – din metode Du har kommet til den femte og siste leksjonen i dette nettkurset. Under videoen finner du noen huskeregler for det videre arbeidet. Åtte huskeregler for…