KOMMENTARER / 0

IMG_2033

Papirduken består av små deler. Hver del er nøyaktig 21 x 30 cm. Alle delene har sitt mønster og sitt innhold. Fargene varierer mellom rødt, grønt og blått. Små notater, streker i margen og piler i alle retninger. Mønsteret endres hele tiden. Jeg retter, endrer, flytter og justerer. Så brettes duken ut på nytt. At pingvinen over bordet henger med hodet, er forståelig. Av og til er det lov. Alt henger sammen med alt, sies det. Og det er faktisk sant. Jeg legger noen deler på høyre side. Men en dag blir den ferdig!

Marit Figenschou

Marit engasjerer og inspirerer med sine foredrag. Hun viser hvordan finne sin indre styrke, og hun oppmuntrer til å ta regi i eget liv. Hennes kombinasjon av faglig forankring, ferske eksempler og selvopplevde historier skaper entusiasme og hun bygger raskt kunnskap og troverdighet hos tilhørerne. 

KONTAKT MARIT

UTDRAG FRA BOKEN

Klar og skarp luft slår imot meg idet jeg drar ned glidelåsen på teltet. Noen flere campinggjester har kommet til i løpet av natten, og grøtete morgenstemmer høres innenfor teltdukene. 

Måsene er stille, og ennå vil det ta et par timer før sola tar tak. En bil blir spyttet ut av tunnelen bare noen hundre meter unna. Himmelen er glassklar, men skal jeg være ærlig, hadde det ikke gjort noe om det var tåke...

Les mer