KOMMENTARER / 0

Skjermbilde 2018-01-15 kl. 20.07.17

De to siste dagene har jeg tilbragt på Høgskolen Sørøst Norge. Hvordan utforming tekster, komposisjon og hvordan lage tekster som fenger leseren? Forelesninger og diskusjoner om virkelighets kulturen, om dilemma og kompromisser. Og – hvorfor skal boka skrives? Alt dette skjer på Campus Bakkenteigen ( som ligger mellom Horten og Tønsberg) og i går fikk vi møte selveste Olaug Nilssen, Brageprisvinner og forfatter av boka Tung tids tale. En kjærlighetshistorie om en familie med en gutt som mister språket, som forandrer seg og blir autistisk. Foredraget til Olaug Nilssen, berørte alle. Olaug Nilssen – føre ei dame! Folkens – har du ikke lest boka? Dette er et hett tips!

Starten på året er altså ikke så verst og det er så vidt begynt. Dette vårsemesteret skal jeg altså være student på masterstudier i Biografiske tekster, være sammen med uendelig mye kompetanse på området. Bra folk! Jeg skal notere (knatte på Mac), tenke og drømme. Kjenne på flyten og energien og nyte! Gå i kantina, kjøpe kaffe og lene meg tilbake på stolen. Jeg skal ikke prestere en dritt. Bare NYTE!

Jeg går inn i helgen – GLAD!

Herlig! God helg!

Marit Figenschou

Marit engasjerer og inspirerer med sine foredrag. Hun viser hvordan finne sin indre styrke, og hun oppmuntrer til å ta regi i eget liv. Hennes kombinasjon av faglig forankring, ferske eksempler og selvopplevde historier skaper entusiasme og hun bygger raskt kunnskap og troverdighet hos tilhørerne. 

KONTAKT MARIT

UTDRAG FRA BOKEN

Klar og skarp luft slår imot meg idet jeg drar ned glidelåsen på teltet. Noen flere campinggjester har kommet til i løpet av natten, og grøtete morgenstemmer høres innenfor teltdukene. 

Måsene er stille, og ennå vil det ta et par timer før sola tar tak. En bil blir spyttet ut av tunnelen bare noen hundre meter unna. Himmelen er glassklar, men skal jeg være ærlig, hadde det ikke gjort noe om det var tåke...

Les mer