KOMMENTARER / 0

P1120683

Dette er et deilig slengkyss til alle dere, en mørk desember ettermiddag sånn rundt null grader. Takk for at dere følger meg, kommenterer og deler. For det er ingen selvfølge. I det digitale rommet er det mange og uendelig MYE informasjon å ta stilling til.

Jeg har pakket pulken, drar til fjells til et sted der ingen andre er. Kanskje nissen. Vi får se. Jeg håper også du kan senke skuldrene, trekke pusten DYPT, ta store slurker og si – det holder. Det blir ikke flere julegaver eller flere kort. I kjøleskapet er det mer enn vi trenger. Jeg trenger ikke rydde, vaske eller kjøpe noe som helst. Alt som ikke er gjort ligger trygt til 2018 eller 2019 – eller 2020. Resten ordner seg og det blir som det blir. DET blir en strålende jul.

God jul folkens!

 

 

 

Marit Figenschou

Marit engasjerer og inspirerer med sine foredrag. Hun viser hvordan finne sin indre styrke, og hun oppmuntrer til å ta regi i eget liv. Hennes kombinasjon av faglig forankring, ferske eksempler og selvopplevde historier skaper entusiasme og hun bygger raskt kunnskap og troverdighet hos tilhørerne. 

KONTAKT MARIT

UTDRAG FRA BOKEN

Klar og skarp luft slår imot meg idet jeg drar ned glidelåsen på teltet. Noen flere campinggjester har kommet til i løpet av natten, og grøtete morgenstemmer høres innenfor teltdukene. 

Måsene er stille, og ennå vil det ta et par timer før sola tar tak. En bil blir spyttet ut av tunnelen bare noen hundre meter unna. Himmelen er glassklar, men skal jeg være ærlig, hadde det ikke gjort noe om det var tåke...

Les mer