KOMMENTARER / 0

Noen ganger kan det være greit å ikke vite konsekvensene av 4800 tegn i et Word – dokument. Om romjula var fylt med heiarop og hyggelige tilbakemeldinger på kronikken på NRK Ytring, toppet det seg med intervju på direkten på NRK Troms og NRK Nordland. Men ikke nok med det. Første uka i 2018 skulle det bli mer mediaomtale. Da Dagsnytt 18 ringte 2. Nyttårsdag for å spørre om jeg ville stille i et intervju, var det selvsagt uvirkelig. At refleksjoner rundt en fjelltur sammen med min venninne i Lyngen i april 2017, skulle bli delt over 2000 gang på FB og at jeg skulle debutere i selveste Dagsnytt 18 og NRK1 har vært en overveldende start på det nye året. Å se seg selv i ruta, er absurd – og introen i saken ved selveste Nina Owing, er ganske uvirkelig. Ja, jeg var nervøs, men i NRK er det usedvanlig hyggelige folk. Det hjelper betraktelig. Takk folkens for alle gladmeldinger og supre kommentarer. God helg. Her er noen bilder fra min debut i Dagsnytt 18. PS har fått tillatelse fra Marie Simonsen om å legge ut bilde sammen med henne. Fredrik Solvang fikk jeg ikke tak i, men tar en sjanse.

IMG_1964IMG_1958  IMG_1959IMG_1956 (1)IMG_1955

Marit Figenschou

Marit engasjerer og inspirerer med sine foredrag. Hun viser hvordan finne sin indre styrke, og hun oppmuntrer til å ta regi i eget liv. Hennes kombinasjon av faglig forankring, ferske eksempler og selvopplevde historier skaper entusiasme og hun bygger raskt kunnskap og troverdighet hos tilhørerne. 

KONTAKT MARIT

UTDRAG FRA BOKEN

Klar og skarp luft slår imot meg idet jeg drar ned glidelåsen på teltet. Noen flere campinggjester har kommet til i løpet av natten, og grøtete morgenstemmer høres innenfor teltdukene. 

Måsene er stille, og ennå vil det ta et par timer før sola tar tak. En bil blir spyttet ut av tunnelen bare noen hundre meter unna. Himmelen er glassklar, men skal jeg være ærlig, hadde det ikke gjort noe om det var tåke...

Les mer